FELAJÁNLÁSOK HEVES MEGYÉBEN

Ingyen elvihető dolgok Heves megyében. A facebook oldalakon a csoportokba történő bejelentkezéssel tekintheti meg a naponta feltöltött felajánlásokat.

Heves megye
Ingyen elvihető Heves megye
Ingyen elvihető dolgok Heves megye
Ingyen elvihető – Heves megye /Jófogás/

Kisköre
Kisköre Csere-bere ... Ingyenes felajánlások

Ingyen elvihető facebook oldalakkal kapcsolatos hasznos információk - 9. Elsősorban a környékedről
Akár országos csoportba vagy akár városi vagy megyei csoportba, elsősorban próbálj a saját környékedről jelentkezni arra a dologra, amire szükséged van. Kíméld meg magad a
felesleges postaköltségektől, vagy az annál is jelentősebb benzinköltségtől, nem is beszélve a környezeti hatásoktól, ha mindenki az ország másik felébe furikázna egy-egy ajándékért. Ha sűrűn felajánlott termékekre van szükséged mindenképp érdemes kivárni a közelit, ha viszont messzebbről érkezik felajánlás, akkor mérlegeld a távolságot. Ezt már a csoportba történő jelentkezésnél is kövesd, elsősorban a saját városodbéli csoportot részesítsd előnyben és csak utána az országosakat. Ha kérsz, akkor is érdemes előbb a saját városodból kérni, időt, pénzt, energiát takarítasz meg vele. Ha országos oldalakba jelentkeztél, a felajánlásaidnál, illetve a kéréseidnél a szövegben tedd egyértelművé, hogy mely településről érkezik a felajánlás, illetve, hogy honnan vársz felajánlásokat. Viszont csak olyan csoportban posztolj kérést, ahol ezt a csoportod szabályzata engedi.
Következő rész